Zakelijk Golfen goes International

 

De eerste wedstrijd van Zakelijk Golfen werd op maandag 13 juli gespeeld op The International. Zon overgoten en op een baan die in prachtige conditie was kon eindelijk het startsein van de premium zakelijke toernooien gegeven worden.

 

Door Corona was de start van het seizoen met een aantal maanden uitgesteld. De wedstrijden, die op de topbanen van Nederland gespeeld worden, zijn toegankelijk voor ondernemers die golfen met gelijkgestemden leuk vinden. Lid worden van Zakelijk Golfen is laagdrempelig en biedt een netwerk van golfende ondernemers.

 

Zakelijk Golfen maakt onderdeel uit van de activiteiten van Dutch Links Golf, het bedrijf van Daan Slooter en Klaas Boon. “Wij geloven in het hoogwaardige, maar tegelijkertijd laagdrempelige, concept waarbij ondernemers op de mooiste banen samen kunnen komen,” aldus Daan Slooter. “Wij staan garant voor een perfecte golfervaring voor onze leden en hun relaties. En met het nieuwe partnership met ANWB Golf kunnen we zakelijk golfen nog meer invulling geven."  

 

De eerste wedstrijd werd gewonnen door Young Yang, eigenaar Umami Hengelo en Yuzu Enschede.  

 

Foto: Ronald de Boer speelde met Igor Hoyng (rechts), directeur ANWB Golf partner van Zakelijk Golfen, en Niels Hooft (Golf.nl). 


Dit jaar worden de volgende wedstrijden nog gespeeld:

 

maandag 27 juli Golfbaan De Texelse
donderdag 30 juli Hilversumsche Golf Club
maandag 31 augustus Golfbaan De Stippelberg
maandag 14 september Golfsociëteit De Lage Vuursche
maandag 28 september Kennemer G&CC
‌maandag 12 oktober The Duke Club
‌maandag 19 oktober Noordwijkse Golfclub
maandag 9 november UGC 'De Pan'
van 10-15 december Race to Dubai Trip